Klanten beoordelen ons met een 9+
4.5/5

Zonnepanelen voor uw VVE

Wij helpen uw Vve met verduurzamen!

VRAAG DIRECT OFFERTE OP

Zonnepanelen voor uw VVE

Wij helpen uw VVE met verduurzamen!

VRAAG DIRECT OFFERTE OP

Is uw appartementencomplex oftewel Vve opzoek naar verduurzaming door middel van zonnepanelen, dan staat UpEnergie klaar om u samen met u uw gebouw te voorzien van zonnepanelen. Middels jarenlange ervaring weten wij hoe lastig het is om daadwerkelijk zonnepanelen op uw Vve te krijgen, doordat er zoveel belangrijke punten zijn die niet vergeten mogen worden. Hieronder leest u hoe wij er voor zorgen dat uw Vve wordt voorzien van het beste advies en de juiste installatie aansluitend bij uw situatie. 

Welke stappen ondernemen we tot een succesvol plan

Het maken van een duidelijk plan voor de plaatsing van zonnepanelen voor uw Vve kan nogal complex zijn. Er zijn een groot aantal aan variabelen waarbij rekening mee gehouden moet worden bij het kunnen plaatsen van zonnepanelen bij een Vve.

Stap 1

U doet online of telefonisch een aanvraag bij UpEnergie

Stap 2

Onze volgende stap is om telefonisch in contact te komen met het door u aangegeven aanspreekpunt van uw Vereniging van Eigenaren. Op deze manier kunnen we een beter beeld krijgen van de specifieke behoeften van uw Vve en welke oplossingen het best passend zijn voor uw unieke situatie. We geloven namelijk in een persoonlijke aanpak en willen daarom eerst een goed beeld krijgen van uw situatie, voordat we eventuele oplossingen kunnen aandragen.

Stap 3

Wij komen een fysieke schouw uitvoeren bij de Vve om zowel alle mogelijkheden als moeilijkheden op een rijtje te zetten. Dit betekent dat we met onze professionals ter plaatse zullen gaan om alle relevante aspecten in kaart te brengen, zodat we een beter beeld krijgen van wat er nodig is voor een succesvolle plaatsing van zonnepanelen. We willen op deze manier een zo nauwkeurig mogelijke analyse maken, zodat we vervolgens zeer gericht aan de slag kunnen gaan. Uiteraard zullen we daarbij rekening houden met de specifieke behoeften en wensen van de Vve.

Stap 4

Op basis van de fysieke schouw wordt er een offerte opgemaakt. Deze offerte bevat alles wat nodig is om uw Vve te voorzien van zonnepanelen.

Stap 5

Nadat uw Vve akkoord is gegaan wordt direct een installatiedatum afgesproken

Stap 6

De installatie wordt uitgevoerd en voltooid op de afgesproken data. Nadat de installatie is voltooid zal de installateur u alle informatie geven over de bijbehorende app en mogelijke vragen beantwoorden.

Stap 7

Nadat de installatie is voltooid zorgen wij ervoor dat er een SCOPE-12 keuring wordt uitgevoerd. Dit is uitermate belangrijk voor zowel de verzekering van de installatie als de opstalverzekering van het appartementencomplex

Dit kunt u verwachten

Informatie avond

Om alle leden informatie te geven over de installatie van zonnepanelen en om ze de mogelijkheid te geven om vragen te stellen bieden wij de mogelijkheid om een informatieavond te houden of dat een van onze experts een bijeenkomst bijwoond om alle vragen te beantwoorden.

Persoonlijk Advies

U ontvangt altijd een persoonlijk zonnepanelen advies voor uw Vve. Wij geloven namelijk dat een goede samenwerking tussen onze specialisten en klanten de sleutel tot succes is. Daarom zijn wij altijd bereid om u te begeleiden en te ondersteunen, zodat u het maximale uit ons advies kunt halen.

Installatie norm

Onze installateurs installeren volgens de hoogst mogelijke norm op het gebied van de plaatsing van zonnepanelen. Zo heeft iedereen een diploma van InstallQ, VCA certificering en wordt er gewerkt volgens de SCOPE-12 normeringen.

De voordelen van het verduurzamen van uw vve

Neem vrijblijvend contact met ons op!

U ontvangt altijd het beste advies voor uw situatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?

De voordelen van UpEnergie

Uw offerte aanvraag

U heeft nu succesvol een offerte aanvraag ingediend. Nadat deze bij ons is binnen gekomen beginnen we direct met het scannen van uw locatie.

Adviesgesprek

Na uw offerte aanvraag kunt u een belletje verwachten van ons, om daarin uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Offerte op maat

Nu uw wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht zullen we op basis van het adviesgesprek een offerte op maat uitbrengen.

Technische schouw

Bent u er uitgekomen met ons en heeft u akkoord gegeven op onze offerte, dan zullen we direct een schouw datum met u afspreken. Hierbij zal een van onze adviseurs langskomen om de locatie te controleren.

dag van installatie

Het is eindelijk zo ver. Vandaag installeren wij uw duurzame oplossing. Begin direct met besparen!