Klanten beoordelen ons met een 9+
4.5/5

Algemene voorwaarden UpEnergie

Alle informatie, voorwaarden en prijzen op www.upenergie.nl zijn vrijblijvend. Aan de verstrekte informatie, voorwaarden en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. UpEnergie kan ten alle tijden een bestelling annuleren of de juridische voorwaarden aanpassen. De opdrachtgever heeft in dat geval de mogelijkheid de bestelling te annuleren.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Metaalunie toegepast, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank van Rotterdam, zoals deze luiden volgens laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden en zijn te downloaden op onze website. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

U ontvangt altijd het beste advies voor uw situatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?

De voordelen van UpEnergie

Uw offerte aanvraag

U heeft nu succesvol een offerte aanvraag ingediend. Nadat deze bij ons is binnen gekomen beginnen we direct met het scannen van uw locatie.

Adviesgesprek

Na uw offerte aanvraag kunt u een belletje verwachten van ons, om daarin uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Offerte op maat

Nu uw wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht zullen we op basis van het adviesgesprek een offerte op maat uitbrengen.

Technische schouw

Bent u er uitgekomen met ons en heeft u akkoord gegeven op onze offerte, dan zullen we direct een schouw datum met u afspreken. Hierbij zal een van onze adviseurs langskomen om de locatie te controleren.

dag van installatie

Het is eindelijk zo ver. Vandaag installeren wij uw duurzame oplossing. Begin direct met besparen!