Klanten beoordelen ons met een 9+
4.5/5

Offerte aanvragen

Vraag nu uw offerte aan en ontvang binnen 24 uur een maatwerk offerte!

Offerte warmtepomp aanvragen

Vraag nu uw offerte aan en ontvang binnen 24 uur een maatwerk offerte!

Warmtepomp

Een duurzaam leven aangedreven door elektrische energie!

VRAAG DIRECT OFFERTE OP

Warmtepomp

Een duurzaam leven aangedreven door elektrische energie!

VRAAG DIRECT OFFERTE OP

Verwarm uw huis zonder aardgas

Door middel van een warmtepomp is het mogelijk om uw gasverbruik aanzienlijk te reduceren, in sommige gevallen zelfs tot nul. Daarbij verkleint u direct uw klimaatimpact en gaat u ongetwijfeld direct besparen op uw energie rekening. Een warmtepomp haalt op de meest efficiënte manier warmte uit de lucht, bodem of grondwater en maakt daar een bruikbare warmte bron van voor uw woning!

Soorten warmtepompen

U heeft de keuze uit drie verschillende soorten warmtepompen: een hybride warmtepomp, een volledig elektrische warmtepomp met de buitenlucht als bron en een volledig elektrische warmtepomp met bodembron. Een van de belangrijkste doelen van een warmtepomp is het verlagen van de CO2-uitstoot. 

Hybride warmtepomp

Met een hybride warmtepomp is uw uitstoot zo'n 30% lager vergeleken met een hr-ketel op gas

Volledig elektrische warmtepomp buitenlucht

Met een volledig elektrische warmtepomp met buitenlucht als bron is uw uitstoot zo'n 40% lager vergeleken met een hr-ketel op gas

Volledig elektrische warmtepomp bodembron

Met een volledig elektrische warmtepomp met bodem als bron is uw uitstoot zo'n 55% lager vergeleken met een hr-ketel op gas

Daikin warmtepomp

WARMTEPOMP KOPEN

Lekker warm én duurzaam met een warmtepomp.

Daikin warmtepomp
Alle Stappen Op een rijtje!

1. advies

Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies op basis van uw situatie. Geheel vrijblijvend én kosteloos.

2. installatie

De plannen zijn gemaakt en u bent even enthousiast voor uw nieuwe warmtepomp als wij. Wat volgt is natuurlijk de installatie van de warmtepomp. Onze eigen monteurs verzorgen vakwerk voor een keurig en net afgewerkte installatie.

3. Resultaat

Zodra de warmtepomp is geplaatst begint u direct met besparen. Via een simpele app op uw smartphone of tablet kunt u precies zien hoeveel de warmtepomp u bespaard!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

U ontvangt altijd het beste advies voor uw situatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?

De voordelen van UpEnergie

Tijdelijke warmtepomp klantenstop

Vanwege extreme drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmte aanvragen aan. Wij hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn. Laat uw e-mail achter en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer wij nieuwe klanten aannemen.

Uw offerte aanvraag

U heeft nu succesvol een offerte aanvraag ingediend. Nadat deze bij ons is binnen gekomen beginnen we direct met het scannen van uw locatie.

Adviesgesprek

Na uw offerte aanvraag kunt u een belletje verwachten van ons, om daarin uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Offerte op maat

Nu uw wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht zullen we op basis van het adviesgesprek een offerte op maat uitbrengen.

Technische schouw

Bent u er uitgekomen met ons en heeft u akkoord gegeven op onze offerte, dan zullen we direct een schouw datum met u afspreken. Hierbij zal een van onze adviseurs langskomen om de locatie te controleren.

dag van installatie

Het is eindelijk zo ver. Vandaag installeren wij uw duurzame oplossing. Begin direct met besparen!