Klanten beoordelen ons met een 9+
4.5/5

Offerte aanvragen

Vraag nu uw offerte aan en ontvang binnen 24 uur een maatwerk offerte!

Offerte laadstation aanvragen

Vraag nu uw offerte aan en ontvang binnen 24 uur een maatwerk offerte!

Laadstation

Een comfortabel leven aangedreven door duurzame energie!

VRAAG DIRECT OFFERTE OP

Laadstation

Een comfortabel leven aangedreven door duurzame energie!

VRAAG DIRECT OFFERTE OP

Altijd een opgeladen auto

De populariteit van elektrische auto’s is in de laatste jaren ontzettend toegenomen. Wat goed is voor het milieu, maar mogelijk wel vervelende gevolgen heeft voor de bestuurders. Voornamelijk dat de openbare laadstations regelmatig over bezet zijn, met lange wachttijden als gevolg. Met een laadstation aan huis of op de zaak is dit soort hinder per definitie verdwenen en kunt u veilig op uw gemak uw auto opladen. 

Uw eigen laadstation

Een eenmalige investering waar u de vruchten de komende jaren van kunt blijven plukken. Naast dat het altijd beschikbaar voor u is en u voorziet van alle gemakken van een eigen laadstation, is het ook nog eens de meest voordelige én veilige optie voor het opladen van uw auto. 

Alfen laadstation

VERGELIJK DE LAADSTATIONS UIT ONS ASSORTIMENT​

Wat betreft de laadstations hebben wij zorgvuldige keuzes gemaakt, zodat wij u de beste producten kunnen aanbieden. Onze laadstations zijn geselecteerd op basis van de laadcapaciteiten, de kwaliteit en de positionering van de fabrikant op het gebied van duurzame producten. 

Comfort

Wallbox

Wallbox laadstation
Wallbox logo png

Premium

Alfen

Alfen laadstation
Alfen Logo png

De voordelen van een eigen laadstation

Een eigen laadstation aan huis brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst heb je als eigenaar van een elektrische auto altijd de mogelijkheid om jouw auto op te laden op een locatie die voor jou het meest praktisch is, namelijk bij jouw eigen huis. Dit is niet alleen handig, maar ook zeer efficiënt. Je bespaart namelijk tijd en geld omdat je niet meer naar een openbare laadpaal hoeft te zoeken en je hebt geen last meer van wachtrijen of bezette laadpaalplekken.

Multifunctioneel

Combineer laadstation met uw zonnepanelen. Heeft u al zonnepanelen op uw dak? Dan kunt u de opgewekte stroom van deze panelen direct gebruiken voor het opladen van uw auto

Openbare laadstations vermijden

Geen gedoe met openbare laadstations. Een regelmatig voorkomend probleem bij openbare laadstations is dat vaak overbezet zijn, waardoor een lange wachttijd ontstaat. Voorkom dit met een eigen laadstation

Altijd uw eigen stroomtarief

U zult ongetwijfeld goedkoper uitzijn met een eigen laadstation doordat u altijd de stroomprijs betaald die is afgesproken met uw leverancier

Alle Stappen Op een rijtje!
1. advies

Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies op basis van uw situatie. Geheel vrijblijvend én kosteloos.

2. installatie

De plannen zijn gemaakt en u bent even enthousiast voor uw nieuwe laadstation als wij. Wat volgt is natuurlijk de installatie van het laadstation. Onze eigen monteurs verzorgen vakwerk voor een keurig en net afgewerkte installatie.

3. Resultaat

Zodra het laadstation is geïnstalleerd begint u direct met besparen. Via een simpele app op uw smartphone of tablet kunt u de innovatieve functies van het laadstation precies afstemmen op uw situatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

U ontvangt altijd het beste advies voor uw situatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?

De voordelen van UpEnergie

Uw offerte aanvraag

U heeft nu succesvol een offerte aanvraag ingediend. Nadat deze bij ons is binnen gekomen beginnen we direct met het scannen van uw locatie.

Adviesgesprek

Na uw offerte aanvraag kunt u een belletje verwachten van ons, om daarin uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Offerte op maat

Nu uw wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht zullen we op basis van het adviesgesprek een offerte op maat uitbrengen.

Technische schouw

Bent u er uitgekomen met ons en heeft u akkoord gegeven op onze offerte, dan zullen we direct een schouw datum met u afspreken. Hierbij zal een van onze adviseurs langskomen om de locatie te controleren.

dag van installatie

Het is eindelijk zo ver. Vandaag installeren wij uw duurzame oplossing. Begin direct met besparen!