Klanten beoordelen ons met een 9+
4.5/5

Installatie van 9x Jinko Solar 435WP Full Black zonnepanelen met 9x Enphase IQ8+ micro-omvormers

Bij deze klant in Alphen aan den Rijn hebben we 9x Jinko Solar 435WP Full Black zonnepanelen geplaatst in combinatie met 9x Enphase IQ8+ micro-omvormers.

Hierbij hebben we 9x Jinko Solar zonnepanelen geplaatst op het schuin bitumen dak. Deze zonnepanelen zijn geplaatst richting het zuiden.

Deze hebben we uiteraard geplaatst volgens de richtlijnen van InstallQ. Ten alle tijden gezekerd!

Waarom koos deze klant voor een zonnepanelen installatie van UpEnergie?

UpEnergie staat voor kwaliteit, vertrouwen en energie. Dit ziet u terug in kwalitatief opgeleverde installaties, die middels uitstekende communicatie zijn opgeleverd bij tevreden klanten. Bij ons vindt u enkel vriendelijke medewerkers, die altijd klaar staan om u het juiste advies te geven.

ONZE WERKWIJZE

ANDERE PROJECTEN

Uw offerte aanvraag

U heeft nu succesvol een offerte aanvraag ingediend. Nadat deze bij ons is binnen gekomen beginnen we direct met het scannen van uw locatie.

Adviesgesprek

Na uw offerte aanvraag kunt u een belletje verwachten van ons, om daarin uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Offerte op maat

Nu uw wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht zullen we op basis van het adviesgesprek een offerte op maat uitbrengen.

Technische schouw

Bent u er uitgekomen met ons en heeft u akkoord gegeven op onze offerte, dan zullen we direct een schouw datum met u afspreken. Hierbij zal een van onze adviseurs langskomen om de locatie te controleren.

dag van installatie

Het is eindelijk zo ver. Vandaag installeren wij uw duurzame oplossing. Begin direct met besparen!